Мразиш, за да не си безразличен.
И този ден във теб така е прозаичен,
загледан в тъмното, светлото минава!
Любов и вяра - просто нищо не остава,
минаваш по улиците, но не ти се ходи.
Животът е пътеки!
Коя каде ли води?
Днес летиш във вятъра,
утре той те духва...
Просто нищо не остава,
а сърцето още тупка!
© Дива Самодива Todos los derechos reservados