7 ene 2009, 18:53

Жив е 

  Poesía » Otra
487 0 0
С ярост бясна викаш и сълзи солени проливаш,
юмруци в стената от стомана и бетон забиваш
и шепнейки с измъчен глас изричаш
"Защо трябваше сега да си отиваш?"

Имаш само спомена от миналите времена.
Пред теб от него остана само тъмнина.
Той е жив, докато в теб живее споменa.
Той е в сърцето ти, а там има само светлина.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??