29 jun 2012, 9:38

Жива 

  Poesía » De amor
782 0 11

 

 

---

 

Има толкова много вода,
но едни са очите, в които
ми се иска да скрия следа
и удавя сърце, без да питам...

Има толкова много места,
дето връщат към спомени стари,
но в едно - със летеж, мисълта
скача даже на грешната гара...

Има толкова много лъжи,
оцветяващи скучните нощи,
но една в мойте мисли кръжи,
и дори ù се моля за още!

Има толкова много мъже,
дето свалят звезди с думи прости -
за един ще вися на въже,
без да моля за прошка от Господ!

Има толкова скръб и сълзи -
във жени, дето любят го мнимо.
В мен копнеж полумъртъв пълзи,
но съм жива, защото го имам...


 

-----

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??