8 sept 2023, 10:42

Живата - живите 

  Poesía
201 0 0

живата роза

на храст - лъчеза̀ри и

с обич това̀ри

 

живите рози

на храст - благодатстват и

зло възпрепятстват

 

розички живи

на храст - прелестта ви -

любов! да проправи

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??