Sep 8, 2023, 10:42 AM

Живата - живите 

  Poetry
282 0 0

живата роза

на храст - лъчеза̀ри и

с обич това̀ри

 

живите рози

на храст - благодатстват и

зло възпрепятстват

 

розички живи

на храст - прелестта ви -

любов! да проправи

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??