Когато понякога надеждата губиш...
когато сърцето страшно боли,
тогава спомни си за бурните нощи,
за дългите тягостни дни!
Усмивка дари си... На теб си прости!?
Не чакай, не искай, не вярвай...
че друг на теб ще прости,
че верен си бил... И за какво ли?
Когато понякога надеждата губиш,
не унивай, не гний, отпусни се!
Живота е твой и в него са твойте мечти!
Живей и нека другите да страдат!
© Ангел Todos los derechos reservados