5 ene 2007, 23:23

Живея!... 

  Poesía
520 0 7
Живея!... Но съм полужива и лазя по земната плът. Обичана или презирана, това съм аз и такъв е моят път. И нямам право да се отрека, това е моята съдба - да нося онемяла своя кръст, без право на обжалване!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??