2 sept 2014, 11:27

Живот - до предел 

  Poesía
561 0 3

Не виждаш ли, че всичко отминава.

Че сме прашинки във безкрайността.

Че безпощадно времето размива

и теб, и мен - реалността.

 

Не виждаш ли, че тука сме за кратко

с призвание, че всеки има цел -

каквото вземем от живота,

на другите стократно да дадем.

 

Ако не си наясно, смисълът изчезва.

Животът няма как да бъде самоцел.

Той просто трябва да си струва

до дъх последен, до предел.

 

© Детелина Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??