Sep 2, 2014, 11:27 AM

Живот - до предел 

  Poetry
567 0 3

Не виждаш ли, че всичко отминава.

Че сме прашинки във безкрайността.

Че безпощадно времето размива

и теб, и мен - реалността.

 

Не виждаш ли, че тука сме за кратко

с призвание, че всеки има цел -

каквото вземем от живота,

на другите стократно да дадем.

 

Ако не си наясно, смисълът изчезва.

Животът няма как да бъде самоцел.

Той просто трябва да си струва

до дъх последен, до предел.

 

© Детелина Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??