26 mar 2009, 0:19

Живот като битка, любов като песен 

  Poesía » Otra
710 0 17

 

Обичам да чувам умните ти уроци,

Ти - моя Съдба и компас по пътя ми,

топло и слънчево огрял раменете ми,

като жарка пустиня изгорял нозете ми.

 

Ти - завладян мой бряг на мечтите,

с теб ще вървя до края на дните си,

вярвам ти сляпо, с любов беззаветна,

как ми е хубаво с теб да сме двама.

 

На целия свят съм готова да кажа:

Животе мой, обичам те свято,

сякаш отново съм на деветнадесет,

щом се обърна назад да те зърна.

 

На всички обиди гръб съм обърнала,

дори благославям своите грешки.

На тебе се радвам и денем, и нощем,

с теб винаги щастие ще намерим.

 

Ти - завладян мой бряг на мечтите,

накрай света с теб ще отида,

защото ти вярвам сляпо, Животе,

защото обичам те беззаветно.

 

 

 

МУЗИКА>>> 

 

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??