2 dic 2021, 8:13

Живот на миди 

  Poesía » Civil
1012 0 2

Какъв живот предлагат ни, живот на миди?!

Едни със бисерчета, други само свити във черупки

що си траят мълчаливо и ги хранят,

за тях сме просто тъпи гниди...

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??