2 дек. 2021 г., 08:13

Живот на миди 

  Поэзия » Гражданская
1038 0 2

Какъв живот предлагат ни, живот на миди?!

Едни със бисерчета, други само свити във черупки

що си траят мълчаливо и ги хранят,

за тях сме просто тъпи гниди...

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??