25 dic 2009, 23:42

Живот на нещастник 

  Poesía » Otra
638 0 3

Той броди из тъмната вечер,
както винаги той си е сам,
сам със своята оплакана песен,
скрит под палто от тъга и от срам.

Той живее печално в своя малък и тъжен свят
и за него е вече банално
ровенето в кофата пак.

Но той няма избор,
той разбира само това
под думата "свят".
За него животът е труден отдавна

и дори е без цвят.

© Симеон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??