23 may 2008, 18:15

Живот в кашон 

  Poesía » Filosófica
951 0 21
 

                                           Живот в кашон...

 

 

Живот!...

Нащърбен и чуплив...

Завит във амбалажа

на Бездушие 

пристегнат

с гнилия

канап

на глухата

Надежда...

Живот в кашон!...

С надпис избледнял:

„Чупливо!"

© АГОП КАСПАРЯН Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??