May 23, 2008, 6:15 PM

Живот в кашон 

  Poetry » Phylosophy
938 0 21
 

                                           Живот в кашон...

 

 

Живот!...

Нащърбен и чуплив...

Завит във амбалажа

на Бездушие 

пристегнат

с гнилия

канап

на глухата

Надежда...

Живот в кашон!...

С надпис избледнял:

„Чупливо!"

© АГОП КАСПАРЯН All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??