23.05.2008 г., 18:15 ч.

Живот в кашон 

  Поезия » Философска
923 0 21
 

                                           Живот в кашон...

 

 

Живот!...

Нащърбен и чуплив...

Завит във амбалажа

на Бездушие 

пристегнат

с гнилия

канап

на глухата

Надежда...

Живот в кашон!...

С надпис избледнял:

„Чупливо!"

© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??