30 jul 2008, 7:56

Живота като филм да изиграеш... 

  Poesía » Filosófica
1264 0 13

Живота като филм да изиграеш,

безкрайно кратък миг от вечността,

за тайния му смисъл да гадаеш,

докато се събудиш след смъртта!

© Пламен Рашков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??