30.07.2008 г., 7:56 ч.

Живота като филм да изиграеш... 

  Поезия » Философска
1263 0 13

Живота като филм да изиграеш,

безкрайно кратък миг от вечността,

за тайния му смисъл да гадаеш,

докато се събудиш след смъртта!

© Пламен Рашков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??