30 июл. 2008 г., 07:56

Живота като филм да изиграеш... 

  Поэзия » Философская
1272 0 13

Живота като филм да изиграеш,

безкрайно кратък миг от вечността,

за тайния му смисъл да гадаеш,

докато се събудиш след смъртта!

© Пламен Рашков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??