Животът е странен -
събира и разделя съдби!
Една душа по пътя е тръгнала,
накъдето отиваш и ти.
Приятели срещат се -
по-чужди и от преди,
по лицата познати,
няма следи от щастливите мигове
и от общите ви мечти.
Животът е странен -
събира и разделя съдби!
Твоята сродна душа
се спотайва зад ъгъла,
в мъглата, и чака
някой ден да я забележиш и ти!
© Todos los derechos reservados