Mar 14, 2012, 6:51 PM

Животът 

  Poetry
398 0 0

Животът е странен -

събира и разделя съдби!

Една душа по пътя е тръгнала,

накъдето отиваш и ти.

Приятели срещат се -

по-чужди и от преди,

по лицата познати,

няма следи от щастливите мигове

и от общите ви мечти.

Животът е странен -

събира и разделя съдби!

Твоята сродна душа

се спотайва зад ъгъла,

в мъглата, и чака

някой ден да я забележиш и ти!

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??