14.03.2012 г., 18:51 ч.

Животът 

  Поезия
396 0 0

Животът е странен -

събира и разделя съдби!

Една душа по пътя е тръгнала,

накъдето отиваш и ти.

Приятели срещат се -

по-чужди и от преди,

по лицата познати,

няма следи от щастливите мигове

и от общите ви мечти.

Животът е странен -

събира и разделя съдби!

Твоята сродна душа

се спотайва зад ъгъла,

в мъглата, и чака

някой ден да я забележиш и ти!

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??