Какво е животът без теб,
написан набързо роман,
където в глухата степ
вървя без посока и план.
Какво е животът без теб,
куплет недописан от стих,
където аз - късче от лед
замръзвам под залеза тих.
Какво е животът без теб,
неказана пареща дума,
която гори моя ден
и ляга унила на друма.
Животът без теб е пустиня,
в нея миража си ти.
Върни се омайна любима,
готов съм да кажа:"Прости!".
© Хари Спасов Todos los derechos reservados