Jul 9, 2021, 5:13 AM

Животът без теб 

  Poetry » Other
227 2 3

Какво е животът без теб,

написан набързо роман,

където в глухата степ

вървя без посока и план.

 

Какво е животът без теб,

куплет недописан от стих,

където аз - късче от лед

замръзвам под залеза тих.

 

Какво е животът без теб,

неказана пареща дума,

която гори моя ден 

и ляга унила на друма.

 

Животът без теб е пустиня,

в нея миража си ти.

Върни се омайна любима,

готов съм да кажа:"Прости!".

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??