Животът е път,
който ти ще извървиш
чрез своята съдба.
Животът е твоят
неоспорим дълг
към света.
Животът е търсене
в гъстия мрак
на лъч светлина.
Ще има в него
повече радост
и по-рядко тъга.
Ще има спомени
и крилати мечти,
свързани с любовта.
Ще има награда,
ако осъзнаеш
смисъла на вечността.
Усети, че е уникална
тази наша красива,
малка Земя.
Подари й себе си.
Тя те желае
като лъч светлина.
© Васил Георгиев Todos los derechos reservados
Поздрав