9.02.2008 г., 13:12 ч.

Животът е... 

  Поезия » Философска
624 0 11

Животът е път,
който ти ще извървиш
чрез своята съдба.


Животът е твоят
неоспорим дълг
към света.


Животът е търсене
в гъстия мрак
на лъч светлина.


Ще има в него
повече радост
и по-рядко тъга.


Ще има спомени
и крилати мечти,
свързани с любовта.


Ще има награда,
ако осъзнаеш
смисъла на вечността.


Усети, че е уникална
тази наша красива,
малка Земя.


Подари й себе си.
Тя те желае
като лъч светлина.

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??