Feb 9, 2008, 1:12 PM

Животът е... 

  Poetry » Phylosophy
626 0 11

Животът е път,
който ти ще извървиш
чрез своята съдба.


Животът е твоят
неоспорим дълг
към света.


Животът е търсене
в гъстия мрак
на лъч светлина.


Ще има в него
повече радост
и по-рядко тъга.


Ще има спомени
и крилати мечти,
свързани с любовта.


Ще има награда,
ако осъзнаеш
смисъла на вечността.


Усети, че е уникална
тази наша красива,
малка Земя.


Подари й себе си.
Тя те желае
като лъч светлина.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??