24 ene 2014, 16:21

Животът е борба 

  Poesía
363 0 0

Животът не е лесен,

но това го прави интересен.

Понякога падаме,

понякога страдаме.

Но после се изправяме

и проблемите си решаваме.

 

Когато ни боли,

когато дъжд вали,

крепят ни нашите мечти,

знаейки, че сме ги постигнали почти.

Никога не трябва да се предаваме,

за грешките очите си не трябва да затваряме.

 

Ще намерим силата в самите нас,

можем да го направим точно в този час.

Вярата в себе си никога не губи,

причината за нечие щастие бъди! 

© Симона Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??