24 янв. 2014 г., 16:21

Животът е борба 

  Поэзия
372 0 0

Животът не е лесен,

но това го прави интересен.

Понякога падаме,

понякога страдаме.

Но после се изправяме

и проблемите си решаваме.

 

Когато ни боли,

когато дъжд вали,

крепят ни нашите мечти,

знаейки, че сме ги постигнали почти.

Никога не трябва да се предаваме,

за грешките очите си не трябва да затваряме.

 

Ще намерим силата в самите нас,

можем да го направим точно в този час.

Вярата в себе си никога не губи,

причината за нечие щастие бъди! 

© Симона Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??