Jan 24, 2014, 4:21 PM

Животът е борба 

  Poetry
362 0 0

Животът не е лесен,

но това го прави интересен.

Понякога падаме,

понякога страдаме.

Но после се изправяме

и проблемите си решаваме.

 

Когато ни боли,

когато дъжд вали,

крепят ни нашите мечти,

знаейки, че сме ги постигнали почти.

Никога не трябва да се предаваме,

за грешките очите си не трябва да затваряме.

 

Ще намерим силата в самите нас,

можем да го направим точно в този час.

Вярата в себе си никога не губи,

причината за нечие щастие бъди! 

© Симона Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??