20 ene 2024, 17:53  

Животът е птица 

  Poesía » Filosófica
193 1 1

Животът е птица

 

Животът е прелетна птица,

все лети и лети...

Годините бързо минават,

неусетно дори...

 

Отново... ден рожден,

трябваше да съм щастлива.

Че дочаках този ден,

че съм още жива...

 

Още...това "още",

като трън се забива.

Но има ли "... още"

пак пролет ще има.

 

Слънце топло грее

в зимния ден...

Но си отива..."още"

един ден рожден.

© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??