Jan 20, 2024, 5:53 PM  

Животът е птица 

  Poetry » Phylosophy
194 1 1

Животът е птица

 

Животът е прелетна птица,

все лети и лети...

Годините бързо минават,

неусетно дори...

 

Отново... ден рожден,

трябваше да съм щастлива.

Че дочаках този ден,

че съм още жива...

 

Още...това "още",

като трън се забива.

Но има ли "... още"

пак пролет ще има.

 

Слънце топло грее

в зимния ден...

Но си отива..."още"

един ден рожден.

© Лилия Нейкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??