10 abr 2007, 23:48

животът ми без теб 

  Poesía
737 0 1
  Навън студено е. Снегът вали.
Студът сковал е моето сърце във лед.
И вече не боли...
Не вярвам аз на думите ти, сладки като мед.
От тук нататък любовта за мен не съществува
от днес омразата в душата ще царува.
Обичта ще бъде чувство чуждо за мен,
но и ти ще бъдеш на тъгата в плен.
Дълго ще тъжиш и ще проклинаш себе си на глас,
на колене пред мене ще стоиш,
 ала ще бъда по-студена от елмаз.
Да, зная, че ще съжалявам за това,
че не ти прощавам аз сега.
Но зная също, че ще те забравя някой ден 
и  щастлива ще бъда, без ти да си до мен!

© Добромира Добрева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ще бъдеш!Продължавай напред!Поздрав!
Propuestas
: ??:??