28 may 2024, 2:14

Животът си с теб да прекарам… 

  Poesía » De amor, Verso libre
195 1 2

Живея като в сладка приказка,

притаила се в твоето дихание.

Но е по-хубаво от всяка мечта,

и още по-хубаво от всеки сън...


И живота си мога да прекарам,

чувайки дишането ти в моето,

оставайки в този сладък миг,

в този миг по-сладък и от мед.


И живота си мога да прекарам,

оглеждайки се в усмивката ти,

загубена в този миг завинаги,
в този миг по-вечен от вечност.


Където води път от нежност,

заслан от звезден небосвод.
И сърцето ми будно не заспива,

с широко отворените си очи.


И виждам слънцето в очите ти

и лъчите им ослепяват моите,

но ето, отново ги съзерцавам,

и очите ми не ще се затворят.


И не искам да пропускам и миг,

в който мога да те прегърна.

И искам така в теб да остана,

живота си с теб да прекарам.

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря от сърце, мило и светло момиче! ❤️
  • Колко красиво! Браво, ангел Лили! Отново ни изуми с твоето творчество, благодаря ти!
Propuestas
: ??:??