И пролетта бавно настъпваше,
довеждайки Рая на земята.
И младостта бързо напредваше,
гонейки детски мечти.
И зрелостта тромаво идваше,
носейки трудности на плещи.
И любовта китно зрееше,
хранейки надежди едни.
И живота вечно летеше,
забравяйки време и пари.
Единствено по мечти несбъднати
и спомени минали
закопняло жадуваше Ти.
© Юлия Todos los derechos reservados