25 jul 2023, 10:48

Жизнеподобие 

  Poesía » Otra
104 0 0

Дете махва към безчадник мен.

Живях единствено в този ден.

© Венко Василкин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??