25 nov 2023, 7:01  

Кадифе 

  Poesía » De amor
549 0 3

Устни като кадифе,

свенливо сплетени ръце,

по кожата, по-нежна от роса,

едва прикрила своята снага.

Свенливия си поглед скри.

 

Не би издала с трепетни очи

това, което си в сърце стаила.

С нега желанието си разкрила,

като богиня, на любовния олтар

да принесеш самата себе си във дар.

© Деян Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??