Nov 25, 2023, 7:01 AM  

Кадифе 

  Poetry » Love
310 0 3

Устни като кадифе,

свенливо сплетени ръце,

по кожата, по-нежна от роса,

едва прикрила своята снага.

Свенливия си поглед скри.

 

Не би издала с трепетни очи

това, което си в сърце стаила.

С нега желанието си разкрила,

като богиня, на любовния олтар

да принесеш самата себе си във дар.

© Деян Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??