23 jun 2010, 12:57

Кафе 

  Poesía » De amor
615 2 8

                  КАФЕ

 

             Животът ми -

     утайка от горчиво кафе:

           Тъмни стрели

                     от

            прободени

             спомени...

     Много пресечени пътища,

           но всичките

         имаха смисъл...

 

        ... и ново джезве

            с тънкия

              аромат

                 на

          споделено

             кафе...

 

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??