23.06.2010 г., 12:57 ч.

Кафе 

  Поезия » Любовна
614 2 8

                  КАФЕ

 

             Животът ми -

     утайка от горчиво кафе:

           Тъмни стрели

                     от

            прободени

             спомени...

     Много пресечени пътища,

           но всичките

         имаха смисъл...

 

        ... и ново джезве

            с тънкия

              аромат

                 на

          споделено

             кафе...

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??