9 oct 2012, 14:12

Кафе през нощта 

  Poesía » De amor
519 0 5

 

 

                                     

                              

 

                                 Кафе през нощта...

                              

                                 Кафенце късо съм, горча.

                                 И утринна, и делнична, и крива.

                                 Не от шампанско съм искра,

                                 но вън е още нощ красива...

 

 

                                                                        09.10. 2012 год.

 

 

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??