Oct 9, 2012, 2:12 PM

Кафе през нощта 

  Poetry » Love
518 0 5

 

 

                                     

                              

 

                                 Кафе през нощта...

                              

                                 Кафенце късо съм, горча.

                                 И утринна, и делнична, и крива.

                                 Не от шампанско съм искра,

                                 но вън е още нощ красива...

 

 

                                                                        09.10. 2012 год.

 

 

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??