9.10.2012 г., 14:12 ч.

Кафе през нощта 

  Поезия » Любовна
517 0 5

 

 

                                     

                              

 

                                 Кафе през нощта...

                              

                                 Кафенце късо съм, горча.

                                 И утринна, и делнична, и крива.

                                 Не от шампанско съм искра,

                                 но вън е още нощ красива...

 

 

                                                                        09.10. 2012 год.

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??