4 jun 2009, 20:33

Кафявото не го обичам... 

  Poesía
643 0 5

                                                                                 ... gençliğin gözyaşı...

 

***

 

кафявото

в следите ми

угасва

 

по стъпките

на вятъра

вървя

 

не съм вода…

убиваш ме

безгласно

 

покрила съм

ръцете си

с тъга…

 

***

 

кафявото

не го обичам

 

а синьото ме плаши…

и смъртта…  

 

писма по пясъка се стичат

 

избрули ги

поредната

 

вълна…

 

***

 

кафявото в следите ми угасва…

 

(а помня…

бях

скала)

 

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??