***
кафявото
в следите ми
угасва
по стъпките
на вятъра
вървя
не съм вода…
убиваш ме
безгласно
покрила съм
ръцете си
с тъга…
***
кафявото
не го обичам
а синьото ме плаши…
и смъртта…
писма по пясъка се стичат
избрули ги
поредната
вълна…
***
кафявото в следите ми угасва…
(а помня…
бях
скала)
© Бехрин Все права защищены