Кажи ми?
- Към този, който ме чува! Кажи ми!
- Не беше ли ехото от капещи сълзи!
- Към този, който ме вижда! Кажи ми!
- Не беше ли слънце, изстина!
- Към този, който чувства! Кажи ми?
- Не беше ли съчувствието ти, което ме уби?
© Красимир Иванов Todos los derechos reservados