Sep 24, 2008, 9:21 PM

Кажи ми? 

  Poetry » Other
1230 0 5

Кажи ми?

 

- Към този, който ме чува! Кажи ми!

- Не беше ли ехото от капещи сълзи!

 

- Към този, който ме вижда! Кажи ми!

- Не беше ли слънце, изстина!

 

- Към този, който чувства! Кажи ми?

- Не беше ли съчувствието ти, което ме уби?

© Красимир Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??