24.09.2008 г., 21:21 ч.

Кажи ми? 

  Поезия » Друга
1226 0 5

Кажи ми?

 

- Към този, който ме чува! Кажи ми!

- Не беше ли ехото от капещи сълзи!

 

- Към този, който ме вижда! Кажи ми!

- Не беше ли слънце, изстина!

 

- Към този, който чувства! Кажи ми?

- Не беше ли съчувствието ти, което ме уби?

© Красимир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??