9 dic 2007, 10:45

Кажи ми 

  Poesía » De amor
505 0 1

Кажи ми как да забравя,

кажи ми как да простя.

Кажи ми как да не правя същата грешка.

Кажи ми как болката ще спре,

когато си толкова далече от моето сърце.

Начина, по който да не чувствам.

Начина, по който да спра сълзите.

Начина, по който да накарам сърцето ми да спре,

ми покажи.

© Александра Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Тези отговори непрестанно ги търсим и ние, които сме доста по-възрастни от теб , Александра.
    Поздрави !
Propuestas
: ??:??