9.12.2007 г., 10:45 ч.

Кажи ми 

  Поезия » Любовна
474 0 1

Кажи ми как да забравя,

кажи ми как да простя.

Кажи ми как да не правя същата грешка.

Кажи ми как болката ще спре,

когато си толкова далече от моето сърце.

Начина, по който да не чувствам.

Начина, по който да спра сълзите.

Начина, по който да накарам сърцето ми да спре,

ми покажи.

© Александра Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тези отговори непрестанно ги търсим и ние, които сме доста по-възрастни от теб , Александра.
    Поздрави !
Предложения
: ??:??